>
prof.stefanovic@mts.rs, mob: +381 65 8800 441

Ordinacija Prof. Stefanović predstavlja prirodni ambijent za nastavak profesionalne aktivnosti Profesora Dr Dušana Stefanovića, interniste reumatologa i bivšeg  dugogodišnjeg načelnika Klinike za reumatologiju i kliničku imunologiju VMA. U prijatnom prostoru i opuštenoj atmosferi možete dobiti sve potrebne informacije, preporuke i ekspertsko mišljenje u pogledu dijagnoze, terapije, prognoze i praćenja različitih reumatičnih oboljenja.

S obzirom da je bol najčešći simptom reumatskih bolesti a hronični bol različitog uzroka predstavlja oboljenje samo po sebi nije neobično što je za tu oblast angažovan konsultant Prof Dr Branislav Antić čije je višedecenijsko iskustvo u dijagnostici i terapiji bola tokom profesionalne karijere u Klinici za neurohirurgiju VMA na raspolaganju svima onima kojima je potrebno ublažiti bol.

Osnovni principi na kojima je utemeljena ordinacija Prof. Stefanović su iskustvo, znanje i povrenje i to su vrednosti koje potencijalni pacijenti mogu očekavati tokom medicinskog tretmana u njoj. Jer kako je Čehov rekao: zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu.

Vaši doktori

Google